امروزه نان کامل غلات در بیشتر کشورهای دنیا جای خود را در میان مصرف کنندگان یافته است . اما باید دید میان این نان و نان سفید چه تفاوتی با هم دارند . همان گونه مشهود است نان رنگ خودش را از سبوس گندم می گیرد . اما در طول فرایند آسیابانی بسیاری از شرکتها سبوس را از گندم می گیرند و آن چیزی که از گندم باقی می ماند ، رنگ سفید آن است. اما بیشتر از آن از دست رفتن ویتامین B و آهن ، فیبر و ... از جمله ویتامینهای موجود در سبوسو آرد است که بدن ما برای گرفتن انرژی به آنها احتیاج دارد اما از آن میان تنها چیزی که باقی می ماند ، تعداد ناچیزی از فیبر است .

در کنار این مجموعهای از مواد مغذی را در نان غلات کامل مصرف می کنیم که بسیار برای سلامتی مفید است و درصد ابتلا به بیماریها را در بدن مانند سکته قلبی و مغزی ، دیابت و مهمتر از همه سرطان کاهش می دهد . در واقع مواد مغذی نان غلات کامل بیشتر از میوه و سبزیجات است .

به علاوه اینکه نان غلات کامل فشار قند و قند خون را کنترل کرده از سرطان روده جلوگیری می کنند .

نان غلات کامل نان مناسبی است که می تواند همه ویتامین های لازم را به شما بدهد .