نان مزرعه tag:http://mazraemashhad.mihanblog.com 2017-11-22T08:09:39+01:00 mihanblog.com نان های صنعتی چه خوبی ها و بدی هایی نسبت به دیگر نان ها دارند؟ 2014-07-04T07:33:31+01:00 2014-07-04T07:33:31+01:00 tag:http://mazraemashhad.mihanblog.com/post/34 sarbaz khoda

]]>
دکتر محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس 2014-01-02T10:29:22+01:00 2014-01-02T10:29:22+01:00 tag:http://mazraemashhad.mihanblog.com/post/26 sarbaz khoda تاریخچه صنعتی شدن نان در ایران را قبل از شروع انقلاب و حدودا در دهه ۳۰ ذکر می کند و می گوید: «در آن سال ها یکی، دو کارخانه تولید نان حجیم تاسیس شد اما چون استفاده از این نوع نان در فرهنگ مصرفی ما جایی نداشت، نان های تولید شده مورد استقبال مردم قرار نگرفت و کارخانه ها به تولید خود ادامه ندادند. بعد از انقلاب نیز دوباره اقدام هایی برای تولید نان حجیم انجام شد اما آنها هم موفقیتی به دست نیاوردند. در حال حاضر هم ۹۵ درصد از نان مصرفی مردم در حجم کم تولید می شود. ۹۳ درصد از این ۹۵ درصد هم نان های مس تاریخچه صنعتی شدن نان در ایران را قبل از شروع انقلاب و حدودا در دهه ۳۰ ذکر می کند و می گوید: «در آن سال ها یکی، دو کارخانه تولید نان حجیم تاسیس شد اما چون استفاده از این نوع نان در فرهنگ مصرفی ما جایی نداشت، نان های تولید شده مورد استقبال مردم قرار نگرفت و کارخانه ها به تولید خود ادامه ندادند. بعد از انقلاب نیز دوباره اقدام هایی برای تولید نان حجیم انجام شد اما آنها هم موفقیتی به دست نیاوردند. در حال حاضر هم ۹۵ درصد از نان مصرفی مردم در حجم کم تولید می شود. ۹۳ درصد از این ۹۵ درصد هم نان های مسطح هستند که در مغازه ها تولید می شوند. یعنی فقط ۵ تا ۳ درصد نان های مصرفی ما نان های حجیم هستند.» ]]> رابطه گلوتن با کیفیت آرد و نان 2013-07-29T11:47:48+01:00 2013-07-29T11:47:48+01:00 tag:http://mazraemashhad.mihanblog.com/post/20 sarbaz khoda کیفیت نان ≠ سفیدی نان 2013-07-29T11:46:22+01:00 2013-07-29T11:46:22+01:00 tag:http://mazraemashhad.mihanblog.com/post/19 sarbaz khoda مزایای نان کامل غلات چیست؟ 2013-07-29T11:45:02+01:00 2013-07-29T11:45:02+01:00 tag:http://mazraemashhad.mihanblog.com/post/18 sarbaz khoda امروزه نان کامل غلات در بیشتر کشورهای دنیا جای خود را در میان مصرف کنندگان یافته است . اما باید دید میان این نان و نان سفید چه تفاوتی با هم دارند . همان گونه مشهود است نان رنگ خودش را از سبوس گندم می گیرد . اما در طول فرایند آسیابانی بسیاری از شرکتها سبوس را از گندم می گیرند و آن چیزی که از گندم باقی می ماند ، رنگ سفید آن است. اما بیشتر از آن از دست رفتن ویتامین B و آهن ، فیبر و ... از جمله ویتامینهای موجود در سبوسو آرد است که بدن ما برای گرفتن انرژی به آنها احتیاج دارد اما از آن میا امروزه نان کامل غلات در بیشتر کشورهای دنیا جای خود را در میان مصرف کنندگان یافته است . اما باید دید میان این نان و نان سفید چه تفاوتی با هم دارند . همان گونه مشهود است نان رنگ خودش را از سبوس گندم می گیرد . اما در طول فرایند آسیابانی بسیاری از شرکتها سبوس را از گندم می گیرند و آن چیزی که از گندم باقی می ماند ، رنگ سفید آن است. اما بیشتر از آن از دست رفتن ویتامین B و آهن ، فیبر و ... از جمله ویتامینهای موجود در سبوسو آرد است که بدن ما برای گرفتن انرژی به آنها احتیاج دارد اما از آن میان تنها چیزی که باقی می ماند ، تعداد ناچیزی از فیبر است .

در کنار این مجموعهای از مواد مغذی را در نان غلات کامل مصرف می کنیم که بسیار برای سلامتی مفید است و درصد ابتلا به بیماریها را در بدن مانند سکته قلبی و مغزی ، دیابت و مهمتر از همه سرطان کاهش می دهد . در واقع مواد مغذی نان غلات کامل بیشتر از میوه و سبزیجات است .

به علاوه اینکه نان غلات کامل فشار قند و قند خون را کنترل کرده از سرطان روده جلوگیری می کنند .

نان غلات کامل نان مناسبی است که می تواند همه ویتامین های لازم را به شما بدهد .

]]>
از کجا بفهمیم که نان جوش‌شیرین دارد؟ 2013-07-29T10:19:42+01:00 2013-07-29T10:19:42+01:00 tag:http://mazraemashhad.mihanblog.com/post/17 sarbaz khoda ]]> دانستنی های نان 2013-02-09T21:19:51+01:00 2013-02-09T21:19:51+01:00 tag:http://mazraemashhad.mihanblog.com/post/13 sarbaz khoda نان سنتی بخریم یا صنعتی؟ 2013-02-09T21:19:09+01:00 2013-02-09T21:19:09+01:00 tag:http://mazraemashhad.mihanblog.com/post/12 sarbaz khoda » تاریخچه نان 2011-10-08T16:53:57+01:00 2011-10-08T16:53:57+01:00 tag:http://mazraemashhad.mihanblog.com/post/10 sarbaz khoda



]]>
انواع نان سنتی(ایرانی) 2011-10-08T16:48:01+01:00 2011-10-08T16:48:01+01:00 tag:http://mazraemashhad.mihanblog.com/post/8 sarbaz khoda اثرات مضر جوش شیرین که در پخت نان های سنتی مصرف می شود 2011-10-08T16:40:40+01:00 2011-10-08T16:40:40+01:00 tag:http://mazraemashhad.mihanblog.com/post/6 sarbaz khoda
]]>
نان 2011-10-08T16:35:58+01:00 2011-10-08T16:35:58+01:00 tag:http://mazraemashhad.mihanblog.com/post/5 sarbaz khoda نان... نان... ]]> نان صنعتی چیست؟ 2011-10-08T16:34:45+01:00 2011-10-08T16:34:45+01:00 tag:http://mazraemashhad.mihanblog.com/post/4 sarbaz khoda نان صنعتی چیست؟ نان صنعتی چیست؟

]]>
تولـیـد نـان به صــورت صنـعـتی 2011-10-08T16:31:56+01:00 2011-10-08T16:31:56+01:00 tag:http://mazraemashhad.mihanblog.com/post/3 sarbaz khoda تولـیـد نـان به صــورت صنـعـتی تولـیـد نـان به صــورت صنـعـتی

]]>